top of page
Featured Posts
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Recent Posts

ANTALYA TRANSFER İLE TERMESSOS


Türkiye'de en iyi korunmuş antik kent olarak bilinen Termesos Antalya Korkuteli yolu üzerinden şehrin 30 km kuzey batısında bulunmaktadır. Güllük dağının güney batısında kurulmuş olup deniz seviyesinden 1100-1150 mt yükseklikte bulunmaktadır. Termesossun el değmemiş ve huzur veren bir görüntüsü vardır. Diğer antik kentlerden farklı olarak doğallığa bırakılmış sık çam ağaçları ve yabani otlar ile kaplanmıştır. Bu doğa ve tarihi görünümlerinden dolayı Antalya'nın milli park alanına alınmıştır.


Termessos antik kente belediyenin bizlere sunmuş olduğu imkanları kullanarak gitmek oldukça yorucu ve uzun bir yolculuk olmaktadır. Antalya Transferi kullanarak sizlerde bu yorucu ve uzun yolculuğu eğlence, güvenli konforlu ve ekonomik bir yolculuk haline getirebilirsiniz. Antalya'da hatta Türkiye'de görebileceğiniz en güzel ve en doğal antik kent olarak bilinen Termessos'a yerli ve yabancı bir çok ziyaretçisi vardır. Termessos da farklı çeşit ve büyüklükte 6 adet tapınak bulunmaktadır. Tapınaklardan bir tanesi diğerlerinden çok daha fazla görkemli ve gösterişli olup ince bir duvar işçiliğine sahiptir. Bu tapınağın Zeus'a ait olduğu düşünülmektedir. Diğer bir tapınak da Artemis'e ithaf edilmiştir. Termessos antik kentin her bir köşesi buram buram tarih kokmaktadır. Kesilmiş taşlardan yapılmış teraslar bulunmaktadır. Bu terasların üzerinde daha küçük tapınaklara ait buluntular ve parçalar vardır. Antalya ya geliyorsanız sizde bu anlatılmak ile bitmeyecek olan antik kente bulunduğunuz nokta hiç fark etmeden sizi istediğiniz noktadan alıp gitmek istediğiniz her yere kişi sayısı hiç fark etmeksizin siz değerli müşterilerimize kaliteli ve eğlenceli bir yolculuk keyfi yaşatmak için kurulmuş bir firmayız. Antalya Transfer konusunda uzman şoförler ile ve son model araçları ile hizmetinizdedir.


Araçların bakımını önceden yaptırarak sizi yarı yolda bırakmayan Antalya Transfer huzurlu bir yolculuk hizmeti sunmaktadır. Gezmek ile ve anlatmak ile bitmeyecek olan antik şehirler diyarı Antalya'da adım adım tarihi yaşamak mümkündür. Eski devirlerden kalma evleri restore ederek süsleyip görselliğe hitap ettiren Kaleiçi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. Kaleiçi'nin alt tarafında bulunan yat limanında gemiler ile küçük geziler düzenlenerek deniz turları yapılmaktadır. Antalya'nın gezip görülmeye değer her noktasını siz istediğiniz an sizi istediğiniz yerden alıp gezdirecek olan Antalya Transfer ile vazgeçilmez bir yolculuk yapacaksınız. Antalya Transfer D2 taşıma belgesine ve sigortalı araçlara sahip bir firmadır. Son model araçlarına bakımlarını yaptırarak sizi asla yarı yolda bırakmayacak ve kaliteli yolculuğun farkını yaşayacaksınız.


Follow Me
  • Facebook Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
Search By Tags
Henüz etiket yok.
bottom of page