top of page
Featured Posts
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Recent Posts

Antalya Havalimanı'ndan Araç Kiralamanın Kolay Yolu


Antalya'ya uçak yoluyla gelmek isteyen misafirlerimiz için Antalya Havalimanı rent a car hizmeti vermekteyiz. Bu hizmetimiz ile uçağından inen yolcularımızdan havalimanından kiralayacağı araç ile istediği yere ulaşabilir. Bu araçlar misafirlerimizin isteklerine uygundur. İstedikleriniz doğrultusunda belirtilen araçlarımız içerisinden seçim yapabilirsiniz. Ücretlendirmelere göre de araç seçimi yapabilirsiniz.

 

Aile seyahatine mi çıktınız? Daha büyük ve içi daha geniş olan bir araca mı ihtiyacınız var? O zaman firmamıza bağlı olan minibüslerimizi deneyebilirsiniz. Bununla beraber küçük aileler için minibüsten daha az alan kaplayan araçlarımız bulunmaktadır. Her türlü özel etkinlik için de araç kiralayabilirsiniz.



Antalya Havalimanı'ndan Ulaşım Çok Kolay:


Antalya Havalimanı sahil kesimine uzak bir alanda bulunmaktadır. Bu yüzden ulaşım sırasında özel araç kullanılmaktadır. Antalya'ya seyahate gelen misafirlerimiz için Antalya Havalimanı rent a car hizmetimiz ile kiralık araç sağlamaktayız. Bu kiralık araç hizmetimiz ile Antalya'daki tüm alanlara ulaşım sağlayabilirsiniz. Araçları belirlediğiniz tarihler arasında kullanabilirsiniz. İstediğiniz tarih aralığını bize bildirebilirsiniz. Kiralamalar günlük veya aylık olarak yapılmaktadır.


Araç kiralama işlemini havalimanından yaptınız fakat aracı başka bir yerde mi teslim etmek istiyorsunuz? Kiraladığınız aracı çalışmakta olduğumuz her yerde teslim edebilirsiniz. Bu yerlerden bazıları; Belek, Beldibi, Lara, Antalya Otogar, Uncalı ve diğerleridir. Havalimanına dönüş yapmayacaksanız araçları buradan teslim edebilirsiniz. Antalya Havalimanı rent a car hizmetimiz ile alakalı bilgi almak isteyenler iletişim adreslerimizi kullanabilir ya da havalimanında bulunan ofisimizi ziyaret edebilir.




Follow Me
  • Facebook Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
Search By Tags
Henüz etiket yok.
bottom of page