top of page
Featured Posts
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Recent Posts

Elitcar Rental ile Hem Uygun Fiyatlı Hem Kaliteli Hizmet Alın


Elit Rent A Car

Elitcar Rental araba kiralama alanında 2005 senesinden bu yana uzun yıllardır hizmet veren ve güvenilirliğini kanıtlamış olan firmalardan bir tanesidir. Atatürk havalimanı oto kiralama için seçebileceğiz teslimat adreslerinden sadece bir tanesidir.

Seyahat etmek için bir ile gelen kişilerin ulaşım için toplu taşıma ya da taksi kullanması tahmin ettiğinizden çok daha zor olabilir. Tam da bu nedenle seyahatinizin başladığı noktalar olan havalimanlarında arabanızı teslim alarak bu sürecin sizin için daha kolay ve eğlenceli geçmesini sağlayabilirsiniz. Tam olarak belirttiğiniz modelde arabanız havalimanları da dahil olmak üzere dilediğiniz adrese teslim edilecektir.

Gönderilecek olan arabanın kilometresi de oldukça düşük olacaktır. Bunun sebebi çok kullanılmış araçların Elitcar Rental bünyesinde şans bulamamasıdır. Telefon aracılığı ile ya da online olarak bilgi alabilmeniz için kullanımı oldukça kolay olan mobil ve online sistemler kurulmuştur. Özellikle online ara yüz son dönemlerde kullandığınız en kolay ve pratik internet sitesi olabilir.

Gidiş dönüş tarihlerinizi ve mekanlarınızı işaretlemeniz, arabanızı seçmeniz adeta dakikalarınızı alacaktır. Bu sistemleri kullanmak için de bir ücret ödeme gibi durum söz konusu değildir. Sistem ile alakalı olarak anlamadığınız bir nokta olursa online olarak bağlantı kurabileceğiniz ve tam olarak 7/24 hizmet veren canlı destek hattı da bulunmaktadır. Müşteri hizmetleri isteminin online hale gelmesi sizin için araba kiralamanın sorunsuz bir şekilde ilerlemesini kolaylaştıracaktır.

Son Model Araçlar ile Sürüş Keyfi

Elitcar Rental aracılığı ile elde edeceğiniz kiralama hizmetinin bu denli yüksek kalitede olmasının başlıca sebebi müşteri hizmetleri desteğinin çok sıkı olmasıdır. Seçeceğiniz model hakkında bile bilgi alabileceğiniz bir sistem firma tarafından oluşturulmuştur.

Genel olarak hangi modellerin popüler olduğuna bir göz atılacak olursa 2015-2016 modelli araçların kişiler tarafından daha sık tercih edildiği görülmektedir. Bu araçların bakımlarının da tam olması sebebi ile sorun ile karşılaşmaksızın sürüş keyfi elde edebilirsiniz. Atatürk havalimanı oto kiralama alanı olarak seçildikten sonra yetkililer havaalanında size aracınızı teslim edecektir. Daha sonrasında güvenli bir deneyim elde edebilmek için aracınızı kurallar çerçevesinde kullanmanız tavsiye edilmektedir.

Elitcar Rental ile Bulunduğunuz Yere Arabanızın Gelmesini Sağlayın

Atatürk havalimanı oto kiralama teslimat alanı olarak belirlenebilecek merkezlerdendir. Sadece havalimanlarını ya da otogarları değil bir şehir içerisinde aklınıza gelebilecek her yeri son model arabaların teslimat alanı olarak belirleyebilirsiniz Bu da nerede araba ihtiyacı hissederseniz o alanda ayağınıza kadar hizmetin gelmesi demektir. https://elitcarrental.com/ online adresine tıkladığınız zaman hangi model arabaları nerelerden teslim alabileceğiniz konusunda da gerekli olan bilgileri elde edebilirsiniz.

Seçmiş olduğunuz model ya da teslimat alanı ne olursa olsun sizin hizmetinize sunulacak olan arabanın oldukça temiz ve full kaskolu olacağından emin olabilirsiniz. Herhangi bir kaza meydana gelmesi durumunda kasko geçerliliği sayesinde bir sıkıntı yaşamadan ödeme işlemleri de halledebilmektedir. Tabi ki sürüş deneyiminizi kötüye götürmemek için dikkatli kullanmakta fayda var!


Follow Me
  • Facebook Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
Search By Tags
Henüz etiket yok.
bottom of page